Όλοι μαζί για τον Νίκο σήμερα στη Μαλεσίνα. Φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων Λεβαδειακού

Μια αγκαλιά έχει γίνει εδώ και ένα χρόνο όλη η Στερεά Ελλάδα για να στηρίξει τον τεράστιο αγώνα που δίνει καθημερινά ο Νίκος από την Αταλάντη μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που του συνέβει εν ώρα εργασίας.

Άλλη μια κίνηση οικονομικής στήριξης των υπέρογκων εξόδων αποκατάστασης του 21χρονου θα λάβει χώρα στο γήπεδο της Μαλεσίνας τη Δευτέρα. Διοργανωτές οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού οι οποίοι συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό τους έργο θα βρεθούν στην Μαλεσίνα την Δευτέρα 12/10/2020 στις 5.30 το απόγευμα για να δώσουν αγώνα με την ομάδα Επίλεκτων Παλαίμαχων Χαλκίδας στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια που γίνεται για τον νεαρό Νίκο Ιωάννου, αφού η θεραπεία είναι πολυδάπανη μετά από το σοβαρό τροχαίο που είχε.

Με το κοινό σύνθημα “Όλοι μαζί για τον Νίκο” οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού συμβάλλουν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο, όπως κάνουν πάντα σε τέτοιες περιστάσεις, σε αυτόν τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου που θα γίνει στο γήπεδο της Μαλεσίνας. Αξίζουν συγχαρητήρια! 
Δώσε κι Εσύ Δύναμη στον Νίκο να επιστρέψει σύντομα κοντά μας!
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. Λογαριασμού: 5162-098252-957 IBAN: GR07 0172 1620 0051 6209 8252 957  Δικαιούχοι: ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΓΓΕΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.  

Σχετικά